League of Legends Community
12

League of Legends Community (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/index.php)
-   Help & Support (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Game freezes on character load and crashes after (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=42988)

Kong 01-03-2010 08:43 PM

Game freezes on character load and crashes after
 
2 Attachment(s)
For some reason my game freezes when the characters are trying to load then it finally loads. This only happens when I'm on Cox internet service and using my G15 keyboar and my G9 Mouse. When I take my pc to my other house and use a generic keyboard and mouse and CableOne Internet I do not have a delay in the game coming up.

This often crashes the game afterwards as well.

Attached are the files.

I'm running Vista 64 SP2 with all of the asked ports open on my firewall.

Netalyzer is linked as well.

http://n1.netalyzr.icsi.berkeley.edu...1440-4a92-9b86

Please help because I play 5 out of 7 days at this residence and would like to have this problem fixed so people stop thinking I'm dc'ing and sometimes do. Thanks!

Kong 01-04-2010 05:48 PM

bump. please tell me what you think!

reapermaster 01-04-2010 07:17 PM

can you play with the generic keyboard and mouse at this location? I doubt its the problem, but it never hurts to try. In addition if this alternate location is part of a campus or complex/condo package you will need to insure that its ports are opened.

Kong 01-04-2010 08:33 PM

1 Attachment(s)
Its in my apartment complex. Work at another city during the week and go home to my family on weekends. The annoying part is that it errors out so I can't ignore ppl that feed on purpose, talk trash and I have the chance to get randomly teamed with them again.

I'll try to bring back my other keyboard and mouse next week. But my wife uses it at our other house during the week for work.

Veber 01-05-2010 04:06 AM

I have similar problem, it solves if I make LoL window inactive by alt-tabing. The game start can bee noticed by the sound so you will know when to return to it. Also the same thing sometimes hapens when respawning after death, same solution.

Reletobg 01-05-2010 05:11 AM

I have the same problem. Since yesterday I have a new ADSL modem and undemanding game to go into Windows7, so I put XP then started giving me error for the launcher. Angry and put his back to Windows 7.Vsichko well here, but time expired to prepare to play neshte stagva.Izpisva my Game in progress ... and there. Sory for my English.

Postal Twinkie 01-05-2010 09:35 AM

It kind of sounds like a port issue, excluding Veber and his weird solution, but in both cases it involves a new/different ISP.

Kong, I am going to obviously say it isn't your system, but the ISP, unless the Keyboard thing changes it. Reletobg, your new ISP might have issues as well, and look into opening up the ports on your modem, I say this because more than likely you have a modem/router combination device.

Kong 01-05-2010 02:29 PM

Thank you for the help. Sadly its pretty much the only High Speed solution in the area. Do you happen to know what exactly you think the issue is so that I can help them fix it maybe? Thanks again.

Postal Twinkie 01-05-2010 09:41 PM

Give this a try and see if it fixes the problem. You might have to get the administrator of the network in your complex involved.

http://kb.leagueoflegends.com/questi...roubleshooting

Kong 01-07-2010 11:15 AM

Upgraded to Windows 7 and no more problems.....


All times are GMT -8. The time now is 04:16 PM.
12


(c) 2008 Riot Games Inc