League of Legends Community

League of Legends Community (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/index.php)
-   In-Game HUD Discussion (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Loading screen S2 borders (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2793601)

optimusdies 11-13-2012 09:18 AM

Loading screen S2 borders
 
I have gold from 3v3 premades, and I played a dominion today and I didn't have my gold border but a jayce had silver, are the borders going to only show up when your in games that you achieved gold in?(figured he got silver in ranked solo and got the border in the dominion because it was solo que) If you have to activate your border how do I do that?

DeadShotZ 11-13-2012 03:08 PM

I would like to know this as well.

HolyChalice 11-13-2012 03:09 PM

Are you sure he didn't have an honour ribbon?


All times are GMT -8. The time now is 09:25 PM.


(c) 2008 Riot Games Inc