League of Legends Community
123

League of Legends Community (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/index.php)
-   Bug Reports (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=3)
-   -   There was an error connecting with Maestro. (http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2373993)

Brian Z 07-19-2012 03:57 AM

There was an error connecting with Maestro.
 
right after i installed the patch i got this error on both my computers....
i don't use firewalls...

There was an error connecting with Maestro. League of Legends will now exit. Please try restarting the client.

ÐaMurloc 07-19-2012 07:51 AM

In agreeance with Brian
 
My problem is the same as Brians. After installing the patch the Maestro error occured. I did read another post about it being a firewall issue. However, I turned off my firewalls without any change in the error. Any help would be appreciated.

Thank you for your time

Very respectully,
Layzie88

ÐaMurloc 07-19-2012 10:32 AM

Hey Brian have you restarted your computer after patch? It was random, but I tried it anyways. Who would have known that me restarting would work. Try it if you havent yet

Tiggz 07-19-2012 10:42 AM

i had the same error, a simple restart fixed it

Wutufuh 12-05-2012 01:22 PM

A simple restart...EVERY. TIME. Its annoying, and they need to fix this or tell us how to fix it on our end.

Conweezy 12-06-2012 03:58 AM

Also had this problem earlier today. Rebooting my comp fixed it

H8xunSlippers 12-13-2012 08:56 AM

A simple restart simply isn't enough, the problem is still there and the issue is still at hand. How is it possible that the most played online game in the world doesn't have a simple solution to this yet, how pathetic.

LeetKrewGoose 05-28-2013 12:46 PM

For me, a restart didnt work. What I did was delete all my LOL shortcuts. Then i went to my windows firewall settings and added the LOL admin found in my riot folder as an exception, and used that as my new shortcuts.

SPboogyMAN 08-19-2013 09:06 AM

I see that this is an old post and actually just came across it because I just had the same issue. Last night I pinned LOL shortcut to my taskbar and today I had the issue. All I had to do was unpin it. Not sure why this caused any issue I am not an expert with computers, but if anyone is still having the issue, this is why.

Cryophyx 08-28-2013 09:20 AM

I just had this error. After reading SPboogyMAN's comment I realized it was because I had pinned the game to my taskbar at the login screen. If you pin it when you first double click where it comes up with "what server to choose and click play" Then it should be fine, I just fixed it because of that.


All times are GMT -8. The time now is 11:47 AM.
123


(c) 2008 Riot Games Inc